Suka Blog Ini?

Ikut Dengan Email

Hati Seorang Isteri

14 October 2009

119 : Bersalah Atau tidak

Untuk siri kedua terakhir memenuhi permintaan peminat misteri (ewah...ada peminat gak aku nie), maka dengan ini aku siarkan satu video klip nyanyian kumpulan Search tapi videonya tiada kena mengena langsung dengan lirik. Tajuk lagu ini ialah 'Bersalah Atau Tidak' yang juga dipetik dari album "Gema Di Timur Jauh". Lagu ini juga mempunyai kenangan tersendiri dalam hidup aku terutama sekitar tahun 1995. Nantilah...andai ada kesempatan akan aku kongsikan di blog ini.

Apa yang agak istimewa mengenai video klip ini ialah... aku yang buat sendiri dengan menggunakan window movie maker. Gambar-gambarnya pun aku yang rakam menggunakan handset Nokia 6233 isteri aku yang ber 'mega pixel' 3.2. Kemudian aku masukkan lagu Search. Selepas itu aku uploadkan ke Youtube dengan menggunakan id aku sendiri. Dengarkan...




6 comments:

mr.Sen$ei said...

satu je koi nak komen...senget pale koi nengok video klip aok ni...ngape le tak edit dulu gambonye weh..huhuhuhuu....adeh

Fadh said...

mr.Sen$ei :

he he he koi mmg sengaja nak menyengetkan kepala2 org yang menengoknya...

sebenarnya koi main tangkap muat jer gambar2 tue...first time laa katakan...lain kali koi edit dulu molek2.

relevan said...

Adjust semula adjust semula..

Fadh said...

relevan :

he he he pas nie koi buat yang baru plak.

Mazru Majid said...

dari tunas manje sampai la ke pekan sari kerayong....abih tutoh dek aok weh...hehehe

Fadh said...

mmg gambor sekitor kerayong tapi pekan sehari te bukan kat kerayong tapi kat temerloh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...