Suka Blog Ini?

Ikut Dengan Email

Hati Seorang Isteri

19 July 2007

044 : Aku Kembali...Di Sini...!


kembali menyusur jejak2 lalu...,

rupanya masih ada blog nie...hampir setahun ditinggalkan...dah banyak yang berubah...dah banyak yang berlaku...dan banyak yang nak dikongsikan...

ramai member blog dah "cabut"...mungkin kerana bosan sbb selalu tak de kat blog...tak pe laa, salah aku gak...apa pun...aku nak jejak balik mereka...

n3 permulaan nie...biasa jer...tak der apa yang best pun...cukup sekadar permulaan...!

12 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

1st....sori ler, aku pun dah delete name ko kat blog aku, ingat ko dah x kembali ke dunia blog ni dah....mcm maniq pun same...mcm nak x nak dah berblog...apepun welcome to blog world....

Fadh said...

bkn xnak dah berblog...tp kekangan masa dan keadaan...lain laa ko...kejer ko mmg ngadap komputer...sambil buat kejer...sempat lagi bukak blog...cam aku nie...kejer ngajor budok...klau aku ngajor sambil ngadap komputer dan bukak blog...jawab nyer bodoh dampai ke sudah laa bebudok tue...ok...thanks a lot sbb sudi lg berodong dgn koi...!

Fadh said...

bkn xnak dah berblog...tp kekangan masa dan keadaan...lain laa ko...kejer ko mmg ngadap komputer...sambil buat kejer...sempat lagi bukak blog...cam aku nie...kejer ngajor budok...klau aku ngajor sambil ngadap komputer dan bukak blog...jawab nyer bodoh dampai ke sudah laa bebudok tue...ok...thanks a lot sbb sudi lg berodong dgn koi...!

RaFFLeSiA MeRaH said...

ekekeke...lame dah x dengar perkataan berodong tu, ko ni memang terror la ckp ibunda pahang kita tuhhh.....caya laaa....

13may said...

salam cikgu....

Apa kabar?

:)

ayu_mkay said...

salam cikgu :)

alhamdulillah masih di beri ruang utk bertemu kembali walau hanya dialam maya. harap cikgu sihat2 semuanya.

dr blog Reff terus dtg sini. selamat kembali berblog :)

Puteri Satu said...

aku stil simpan nama ko kat blog aku...ko pi bertapa ke mana..lama tak nampak...tetiba blog ko rupa cam ni je ke...apa pun...aku stil baca gak n tinggalkan kesan...dun wori...

aku ler yg ko kenal sgt!! said...

hohohoho.. zstttttttttzzssstttt...

lariiiiiiiiii....!!!!

Azhar Ahmad said...

Hummmm selamat kembali cikgu. Saya tahu cikgu masih disini... Cikgu spent la 1 hr per day. InsyaAllah cikgu akan berjaya...

Puteri Satu said...

bila nak update weh..?

shakirah said...

Salam Knal...

zedox said...

nak tanya sikit akumasih disini...kat mana nak upah orang boleh meracun sawit 12 ekar kat temerloh ni...payah betul nak dapat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...