Suka Blog Ini?

Ikut Dengan Email

Hati Seorang Isteri

28 November 2006

Aku Sajer Jer...!

N3 aku kali nie...aku sajer jer nak letak gambor perkahwinan mak sedara wife aku pada 12.11.2006 yang lalu...bukan aper...sajer jer nak bagi si Rafflesia Merah tue teruja...dan jelaous...sbb kat blog dia asyik tulis pasal orang kahwin jer...mcm dah tak dan dan sgt dah...mula kemaruk nak bercinta...dah bercinta kemaruk nak bertunang...sekarang nie dah bertunang...kemaruk nak berkahwin...dah kahwin nanti...kemaruk nak beranak plak...!

Ko jangan marah Raff...ko patut bangga sbb aku tujukan khas kat ko n3 aku kali nie...apa2 pun aku doakan semoga pertunangan ko nie hingga ke jinjang pelamin...dan perkahwinan ko nanti hingga ke syurga...amin...!



Photobucket - Video and Image Hosting

Sebahagian dari hantaran pihak
lelaki





Photobucket - Video and Image Hosting

Ciuman pertama seorang isteri selepas selamat diijabkabulkan dengan sekali ijab dan sekali kabul sajer...kira terrer laa pengantin lelaki walau pun masa nak akad tu...pucat lesi...toreh pipi pun tak berdarah...!





Photobucket - Video and Image Hosting

Gambar sebelum upacara makan beradap...!





Photobucket - Video and Image Hosting

Dakap Erat Sepenuh Kasih...Genggam Genggaman Ini Bertambah Seri...!





Photobucket - Video and Image Hosting

Suapan Dari Tangan Seorang Suami...!





Photobucket - Video and Image Hosting

Gambar bersama kedua ibu-bapa pengantin...!

p/s : Gambar2 ini disiarkan setelah mendapat kebenaran bertulis dari pihak pengantin.
Raff...ko kahwin nanti jgn luper ajak aku...kan jauh sgt pun umah ko tue...!

10 comments:

ZaKiN said...

ha elok la kak RM tgk erkk.. moga makin teruja.. aku tgk takde perasaan cuma terlintas kat hati.. "lawo pengantin nih.." hehehe.. kalo RM mesti terasa macam dia jer kat situ.. wakakkakaka

Ko letak la plak gambor ko kawen.. tau tak emboh.. hohohoho..

Iman Mawaddah said...

lahai..suspen je ingatkan gambo hang yg kawen.

p/s:soklan cepumas..hang bape kali angkat nikah?

Fadh said...

maniq : yaa...mmg itu tujuan aku...supaya Raff makin teruja...makin kemaruk...makin tak sabar2...wargh wargh wargh...letak gambor aku...aku nikah dah lama...2001 maa...so...tak yah lah taruk gambor aku kawen...nanti org kenal laa aku...!

iman mawaddah : he he he ... nie gambo mak sedara wife aku...aku akad nikah sekali jer...bukan nak bangga atau riak...sbb ko tanya aku jawab laa...tiap2 ari dan malam praktis..."Aku terima nikah Norshilalaily binti Mohd. Halim dengan mas kahwinnya RM22.50 tunai"
...suspen...debar...mcm2 laa perasaan...dalam hati selawat byk2 dan istiffar byk...!

RaFFLeSiA MeRaH said...

wakakakaka...terharu rasa jiwa raga aku ni baca entry ko kali ni, yerlaaa...ko tuju khas utk aku, mahu x meruntun jiwa aku nih...tapi kan...hantaran pihak lelaki tu, sejibik cam hantaran tunang aku bagi masa aku tunang ri tu...serius nko...tapi bila tgk gambor2 kawin ni memang aku jadi teruja nko...nak pulak tgk time pengantin pompuan salam cium tangan suami tersayang, pehtu pengantin lelaki cium dahi pengantin pompuan...terharu jer aku tgk...x tahu nape...menyongkets gamaknyer aku ni....muehehehehe...

ayu_mkay said...

ske banget seh si RM tuh....

moga bahagia selamanyaaa...

RaFFLeSiA MeRaH said...

weiiii...aku dah update entry aku tuuu...cepat masuk....tapi ko kena study ler skit...muehehehe...

13may said...

salam...
datang layankepala kat sini plak....
btw,itu kenduri kat mana tuh???

pekan said...

salam gaks..

mentang2 la musim cuti sekolah.. sumer dok n3 pasal kawen jer nie...

edyan7 said...

meriahnya majlis... payah jugak nak nyebut nama wife ko tu.. syabas le sbb pas sekali lafaz je! hehhe...

Fadh said...

13may : layan jgn tak layan...kenduri kat Kg. Dato'Sri Hamzah, Kemayan, Bera, Pahang Darul Makmur...!

Pisces : biasa laa cuti sekolah...maka ramai laa teruna dan dara nak mendirikan umahtangga...!

edyan7 : makasih...tapi tue bukan majlis aku yer...tue majlis perkahwinan mak sedara wife aku...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...